ANNETTE WILLEMS

Ik ben geboren in 1958 in Melbourne, Australië. Van jongs af aan gaf ik op school de voorkeur aan tekenen boven lezen. Ik hield van het idee om de wereld om me heen op te nemen. Met alleen een potlood probeerde ik vast te leggen wat er voor me lag.…

Lees meer...

Ik ben geboren in 1958 in Melbourne, Australië.
Van jongs af aan gaf ik op school de voorkeur aan tekenen boven lezen. Ik hield van het idee om de wereld om me heen op te nemen. Met alleen een potlood probeerde ik vast te leggen wat er voor me lag. Jaren later zou ik andere materialen gaan gebruiken en meer van mijn eigen expressie gebruiken in mijn werk.
Ik heb Art and Design gestudeerd aan Swinburne Institute of Technology en ben in 1982 afgestudeerd. In juni van datzelfde jaar ging ik op reis om mijn familie in Nederland te bezoeken, waar ik mijn tweede thuis heb gevonden. Dit is waar ik tegenwoordig woon, les geef en schilder.
Mijn voorkeur gaat uit naar de aquarel vanwege de onvoorspelbaarheid. Elke keer als ik tegenover een leeg vel papier sta, ontstaat dezelfde nerveuze energie, een aandrang om te creëren, het spel tussen controle en vrije expressie. Het onbekende.
Mijn focus ligt op het nieuwe beeld. Soms lijkt het dat ondanks mijn opzet en vaardigheid, het kunstwerk zichzelf creëert.

KUNSTWERKEN

Bekijk het kunstwerk

Bekijk het kunstwerk

Bekijk het kunstwerk
Nieuws van ANNETTE WILLEMS

Deze gebruiker heeft nog geen nieuwsberichten geplaatst.