JENNIFER KONING

Alles verandert voortdurend en daarnaast kan alles steeds opnieuw anders, of van een andere kant bekeken, gezien én weergegeven worden. Dat is wat mij inspireert tot het maken van mijn werk; Olieverfschilderijen en tekeningen in houtskool en gemengde technieken van dieren en mensen. Geen bekende Nederlanders of exotische dieren, maar…

Lees meer...

Alles verandert voortdurend en daarnaast kan alles steeds opnieuw anders, of van een andere kant bekeken, gezien én weergegeven worden.
Dat is wat mij inspireert tot het maken van mijn werk; Olieverfschilderijen en tekeningen in houtskool en gemengde technieken van dieren en mensen.
Geen bekende Nederlanders of exotische dieren, maar de ‘gewone’ personages uit ons dagelijkse Hollandse leven zijn mijn favoriete onderwerpen.
En daarbij is het karakter of de uitstraling van het ‘onderwerp’ mijn leidraad.’’

Ik heb gestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten Constantijn Huygens te Kampen en ben dit jaar voor de tweede maal finalist bij de wedstrijd ‘Tekening van het Jaar’ en twee maal geselecteerd voor de tentoonstelling van de Nederlandse Portretprijs.

Ik ben onlangs geïnterviewd voor het blad Kunstenaar Magazine (zie onderstaande link)
https://www.jenniferkoning.nl/interview-kunstenaar-magazine/

KUNSTWERKEN

Bekijk het kunstwerk
Nieuws van JENNIFER KONING
DE DERDE PRIJS VOOR TEKENEN...

08/02/2019