PETER BEZRUKOV

Het werk van Peter Bezrukov is een fraai voorbeeld van Russisch impressionisme, dat nog steeds springlevend is. Peter Bezrukov werd geboren in 1974 in Moskou. Van 1985 tot 1991 studeerde hij aan de Moscow Art School. In 1998 studeerde hij af aan de V.I. Surikov Moscow State Academic Art Institute.…

Lees meer...

Het werk van Peter Bezrukov is een fraai voorbeeld van Russisch impressionisme, dat nog steeds springlevend is.

Peter Bezrukov werd geboren in 1974 in Moskou. Van 1985 tot 1991 studeerde hij aan de Moscow Art School. In 1998 studeerde hij af aan de V.I. Surikov Moscow State Academic Art Institute. Peter Bezrukov organiseerde negen solotentoonstellingen en nam deel aan meer dan 30 groepstentoonstellingen in Moskou en buiten Rusland. Recente tentoonstellingen werden georganiseerd in Kunstzaal Van Heijningen in Den Haag, de galerie "Petley Fine Art" in Londen, de galerie met Russische kunst "Kalinka" in Parijs (2006, 2007 en daarna) en in de zalen van "The Sieve International" in Parijs. Bezrukrovs schilderijen zijn te zien in veel privécollecties in Rusland en daarbuiten.

De grote populariteit van dit soort Russische schilders ligt in hun grote, traditionele vakmanschap, gecombineerd met een levenslustige manier van schilderen in losse, virtuoze toetsen. Peter Bezrukov heeft tijdens in verblijf in Nederland een serie Hollandse impressies geschilderd. Deze kunt u bekijken bij Kunstzaal van Heijningen.

KUNSTWERKEN

Bekijk het kunstwerk

Bekijk het kunstwerk

Bekijk het kunstwerk

Bekijk het kunstwerk
Nieuws van PETER BEZRUKOV

Deze gebruiker heeft nog geen nieuwsberichten geplaatst.