Laatste dag zondag 8 oktober

 

Hierbij nodigen wij u uit voor onze september-expo

Nederlandse en buitenlandse Landschappen, pronkstillevens en vliegende vogels in brons, dat alles krijgt u op deze nieuwe tentoonstelling te zien. Zeer afwisselend dus.

BERT DENNEMAN; MARTIN DE JONG  ; MARTIN KOOLE; JOHAN MEESKE ; KRIN RINSEMA; MICHIEL SCHEPERS ; MARJOLEIN TERWINDT; GERO TROIKE

t/m zondag 3 september

Welkom op onze zomeropstelling: luchtige, vrolijke en bewegelijke beelden van dansers, circusklanten en dieren.

KARIN BEEK, DORIEN VAN DIEMEN, MARINA VAN DER KOOI, MARIE-JOSE LEENDERS, WIL VAN DER NIET, BEN RIKKEN, TEUN VAN STAVEREN, LEO VAN DER VLIST, BERT WELMERSLEO VAN DER VLIST, ZIKKEN GINEKE.

  

Zaterdag 3 juni t/m zondag 25 juni.

 

Kunstzaal van Heijningen nodigt u uit voor een ere-tentoonstelling van Ed Valk (1926-2012).  Samen met werk van bevriende collega’s: Bert Osinga en Aldrik Sluis.

‘Meester van de lijn’, zo werd Ed Valk genoemd door collega’s. Direct nadat hij in 1952 afgestudeerd was aan de Koninkllijke Academie in Den Haag, besloot hij zich te gaan specialiseren in tekenen en aquarelleren. Ed kreeg naam met zijn tekeningen van mensen, bomen, bloemen en planten.

Zijn bevriende collega Aldrik Sluis schilder al jaren atmosferische impressies van het duingebied rond Den Haag.  Bert Osinga schilder alles wat hij om zich heen ziet, in een losse, vlotte penseelstreken.

Verder krijgt u in de galerie onze collectie bronzen beelden van dieren en menselijke figuren te zien.